2024-2025 BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

Senoz Yöresi Derneği 2024-2025 Üniversite Öğrencileri için Burs Başvuruları bu sayfadan alınmaktadır. Son Başvuru Tarihi 11 Ekim. İlk Ödeme Burs Komitesi Değerlendirmesinden sonra Ekim ayında başlayacaktır.

Lütfen gerekli yerleri doldurunuz ve başvurunuzu eksiksiz yapınız.

Sorularınız için Senoz_dernegi@outlook.com adresine mail atabilirsiniz yada telefon ile arayabilirsiniz. Dernek başkanımız (Ali KÜÇÜK) : 0531 583 76 53 Dernek Numarası : 0552 643 58 53

Not: İstanbul'da öğrenci olup burs başvurusunda bulunacaklar Kağıthane'de bulunan dernek merkezimiz veya Kağıthane Merkez Mahallesi muhtası dernek başkan yardımcımız Süleyman BALCI'ya başvuracaktır. Dernek başkan yardımcımız (Süleyman BALCI) : 0535 930 57 96 DİKKAT! Yanlış beyan vermeniz halinde burs verilmeyecektir. Başvurular köy temsilcileri aracılığıyla değerlendirilip başvurudaki bilgilerle karşılaştırılıp yanlış beyanlı başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır. Tüm burs değerlendirme işlemi Senoz Derneği Eğitim Komisyonu tarafından gerçekleştirilecektir. Dernek bursumuz Senoz kütüğüne kayıtlı olan ve devlet üniversiteleri lisans bölümlerine yerleşen, özel yada vakıf üniversitelerinde %100 burslu olma şartlarını sağlayan öğrencilerimize verilecektir.

Burs Başvuru Formu :

18.224.59.145